Kesä on tullut! Sen todisti viimeistään auton lämpömittari joka näytti parhaimmillaan +32 astetta tänään
töistä ajellessani. Ihanaa, siis ihana kun on lämmin! :))

Illalla töiden jälkeen päätettiin lähteä etsiskelemään meille kaikille sopivaa uimapaikkaa, jossa me kaikki Touho mukaanlukien voitaisiin lillutella viilentymässä. Ensiksi piti tietenkin oottaa ne tummat pilivet, vesisade ja elohopean tippuminen lähemmäs kahtakymmentä astetta ennen kuin päästiin matkaan. Tämähän tarkoitti siis sitä, että minä en vieläkään päässyt talaviturkista erroon kun oli niin huisin kylymää!! XD

Ajeltiin ensin googlen ohjeistuksen mukaisesti katsastaan mestat (Lue insaid "mestapaikat":D) Oritkarissa, sielä kun pitäis olla ihan oma koirille ja hevosille omistettu pulikoimispaikka?! Noh, meidän silimään moista luksusta ei näkynyt, joten jatkettiin matkaa ja päätettiin puottaa muksut pulahtaan Lämsänjärveen siinä hämmästellessä seuraavaa liikkua.

Siinä ihimetellessä muistin lukeneeni Kalevasta, että Maikkulan uimaranta ei ole enää kaupungin virallisten uimarantojen
listalla ja että siellähän saisi nykyään uittaa koiruleita?! Paikka löytyikin suht helposti ja Touhelo pääsi kuin pääsikin uija polskuttelemaan! Tai siis Touhohan ei vielä osaa uida vaan hän meni käsipohjaa, ja kun kyseessä oli Oulujoki, pikku tassukat lipesi muutaman kerran pohjasta ja tällöin, silmänräpäyksen verran olimme havaitsevinamme noin kaksi ja ehkä puoli (?) uimiselta näyttävää liikettä! XD

Touho on päivä päivältä uskaliaampi ja parempi, joten sanonpahan vaan sakset, että juhannukseen mennessä
hän noutaa kapulaa vedestä, uimalla! Niin hieno se vain on! Muistakaamme kuitenkin että poitsu vaikka harmaa onkin, on vasta 10kk. Joten jos se uinti näyttää uinnilta vasta heinäkuussa niin ei haittaa ollenkaan! B)

Sääskiä oli vaan niin maan pirusti, että vaikka mieli ois teheny, ei siellä rantsussa ois paljon kauemmin voinu olla. Varttikin oli siinä ja hiinä! Touholle aika oli juurikin sopiva, sillä kotia päästyä söi hän kupillisen ruokaa ja painui pehkuihin (Lue: makaa pienellä kerällä uutukaisella sohvalla sikiunessa nähden ah niin koiramaisia uneja ;))

Hihhih ja hahhah, oonpa hauska! Nyt kuiten täytyy lähteä suunnittelemaan nukkumahommia itse kunkin. Mikko lähtee huomenna reissuun, joten tiedossa on taas menoa ja meininkiä. Lukujärjestyksen sais piirtää, että muistaisi hoitaa kaikki asiat parin seuraavan päivän ajan. Oppia ikä kaikki, niin sitä taas osaa sitten arvostaa toisen tekemisiä kun pari päivää painattaa tukka putkella paikasta toiseen! :O)

Mutta nyt, hyviä öitä!

P.S.

Ja sulle, joka ehkä tätä vuodatusta lueskelet (kiitos siitä) ja ehkä suunnittelet oman blogin kirjoittamista, kerron yhden pienen pienen neuvon.. Kirjoita teksti ensin vaikka muistioon ja liitä sen jälkeen vasta vuodatuksen palveluun. Ei oo hitto mitään raastavampaa, kun kirjoittaa ummet ja lammet hyvänyön toivotuksineen, saada sivusto tilttiin ja kadottaa sen jälkeen koko hela tuotos! Ei siis mitään raastavampaa kuin tehdä sama virhe aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan..No nyt kirjoitan tätä kirjelmää muistion kautta (tämähän oli siis Mikon neuvo jo aikapäiviä sitten, mitä en suuressa viisaudessani pitänyt minään;)) tänään en kadottanut tekstin kuin yhden ainokaisen kerran! ;)

Ämm ja Tee <3