Työnsä tuloksista viinilasin ääressä nauttien nojatuolissa istuu hän...

Vapaapäivän aamu alkoi rauhallisissa merkeissä Mikon lähtiessä töihin ja Lucen kouluun.Ajattelin, että aamukahvin -ja lehden jälkeen pyöräytän parit kakkupohjat ennen kauppaan lähtöä ja napsasinkin uunin päälle lehden lukemisen ajaksi. Noh, kuinkas sitten kävikään, kakkuvuokaa jauhottaessani huomasin tekeväni sitä talkkunajauholla joten siihen jäi siis se haave saada jotain ajoksi heti aamusta, kauppaan oli lähdettävä.

Marketissa mutka ja laktoositonta tuorejuustoa metsästäessä hupenikin sitten muutama tunti ja nyt klo 21:00 kolme kakkua jääkaapissa todistaa minulla olleen hyvä syy jättää Touhelon reenit tänään väliin.

Eipä tuo kyllä näytä Touho -herraa harmittavan, sen verran uupuneen näköisenä jalat broileri asennossa köllii hän. Aamulla saatiin kuitenkin turkkia taas uuteen trimmiin. Kaulalta minua pitkään vaivannut "beethooven rinkula" ja rintakarvat on nyt siistin lyhyet, onpa hän kauttaaltaan muutenkin ihanan lyhyessä ja kokoajan harmaammassa karvassa. Hei, sieltähän paljastuu Pumi! ;)

Touho on siis todella tyytyväisen oloinen vaikkei ole tänään päässytkään mihinkään ulkoilua kummempaan hommaan. Sen näköisenä haukottelee ja toljottelee että onpa saattanut tehdä jopa hyvää tämä täydellinen lepopäivä. Mene ja tiedä.

Mitenkähän nuo jotku saa Pumin korvista semmoset nallemaisen pyöreät? Touholla on "vaan" saparot! XD