Heisan!

Jotta pääset kunnolla sisään maailmaamme, lue esittely blogissamme esiintyvistä kaksi -ja nelijalkaisista tyypeistä:

Touho:

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuo päiviimme 10 kk ikäinen Pumi-Poika Fifikus Taltos, eli tuttavallisesti ja myös harvinaisen kuvaavasti Touho! Touho -Pumi ihastuttaa ja välillä myös vihastuttaa, mutta tuo lempeä tupsukorva on kaikkien kaveri! Omaa reviiriään tiukasti vahtiva nallennäköinen otus tykkää myös köllötellä tassut taivasta kohden jonkin perheenjäsenen sylissä.

Vaikka Touho on vasta 10kk ikäinen, agility on jo vienyt sen mennessään. Tämä esteitä rakastava tyyppi harjoittelee ahkerasti 2-3 krt viikossa, odottaen tiettyä ikää jolloin pääsee näyttämään taitojaan virallisille kisakentille.

Touho pitää asioista joissa on menoa ja meininkiä ja siinä saa muu perhe olla tarkkana että pysyy vauhdissa mukana ;)

Marika:

Kohta kolkyt lasissa, it -alalla työskentelevä perheen äiti, joka on löytänyt harrastamisen ilon vahvasta koirataustastansa huolimatta vasta Touhon kanssa. Kaksi ja välillä kolmekin iltaa viikossa kuluu joutuisaan Hiukkavaarassa agi -reenejen maailmassa. Ohjaustekniikoita ym. kivaa harjoitellaan alkeellisin välinein myös mökkimaisemissa. PK -lajit kiinnostaa ja niistä jälkeä onkin aikomus alkaa harjoittelemaan vielä ajan kanssa.

Mikko:

35 -vuotias, myös it -alalla työskentelevä Koomikko, joka huolehtii Touhon arkirutiineista aamu -ja iltalenkityksineen. Mikko on suosiolla jättänyt kaikki "erikoishommelit" kuten turkin trimmauksen, kynsien leikkaamisen ja pesuhommelit Marikan vastuulle. Järjestely toimii, koska Marika tykkää puuhastella em. asioiden parissa ja nukkua pitkään ;)

Mikko seuraa Touhon agility harjoittelua säännöllisen epäsäännöllisesti kameran ruudun takaa.

Lucas:

9- vuotias pojankloppi joka pelaa futista ja säbää, mutta myös huolehtii Touhon ulkoiluttamisesta päivisin koulusta päästyään ;) Luce on myös mukana sillointällöin seuraamassa Touhon harjoittelua, mutta suurimmaksi osaksi veri vetää vähän enemmän jalitsukentille :)

Wilma:

6- vuotias pianon ja urkujen soittaja, mutta myös agilityohjastajan alku. Wilma on erikoistunut Touhon palkkaukseen ja onkin korvaamaton apu varsinkin omatoimisessa harjoittelussa. Wilman tulevaisuuden suunnitelmissa siintää ajatus agility -harrastuksesta yhdessä äitin, Touhon ja kenties tulevaisuudessa uuden nelijalkaisen karvaisen ystävän seurassa ;)

Mukavia hetkiä blogimme parissa, toivottavasti se vie sinut mennessään!

Marika ja Touho