Tultiin eilen takaisin mökille. Ajettiin Yli-Kiimingin kautta näyttämässä Helkulle Lucen todistusta ja maistattamassa Lucen erikoispyynnöstä tehtyä salmiakki-suklaa/turkinpippurikakkua. Yllätys oli iloinen ja kiva oli nähdä mummua pitkästä aikaa :)

Mökille tultiin +22 asteen painostavassa säässä. Ihanan lämmintä, ilma kuin trooppisessa puutarhassa! No kohta ei mennyt kauaakaan kun ukkosherra otti tilanteen haltuunsa, heitti saavillisen vettä ja laski lämpötilan alle kahteenkymmeneen asteeseen.

Touholle ostettiin frisbee, jota on hyvä noudattaa sitten järven selältä ;) Taas mentiin kaulavesiin asti ja hauskaa oli. Virtaa ei ollunna ihan niin paljon kuin edellisellä kerralla, mutta kyllä tuo vesi on niin ihanaa Touhonkin mielestä! Harjasin turkin oikein viimesen päälle ja kyllä sitä karvaa lähtee pumistakin, sanokoot muut mitä sanoo. Linnut sai pesänrakennusaineita aivan nokko.

Jatkettin trimmausta ja kyllä siinä koko ajan oppii uutta. Touho on hassun näköinen kun karva vaihtuu ja kun sitä leikkaa niin se on ihan vaaleanharmaita täpliä täynnä. Ihan niinku ois kaliju, mitä hän ei tietenkään ole, valioyksilö! XD

Nyt vielä ennen kotiin lähtöä uimaan, niin kyllä kelepaa ens viikko sitten taas köllötellä. Ai niin, meilä on hirveä koirakuume ja Touholle tekis mieli saaha kaveri. Järki vaan sanoo (joka on vielä toistaiseksi voitonpäällä) että vuosi pitää odottaa. Tottahan se on, että tuo tyyppi pitää saada ensin ruotuun ja kunnon kansalaiseksi ennenkuin toista rakkaria ottaa. No, haaveilla saa aina eikös niin ;)

Nyt ylös ja ulos. Ihana ilima ja auringonpaiste, järvi kimmeltä auringossa. Lämmintä +11 <3