Helatorstai ja ihanat vappaat!

Mökillä yksi yö ja vooi kun Touholla ja lapsilla oli hauskaa! Talaviturkit jäi näillä sankareilla kertaheitolla Oulujärveen!

Kun toinen pieni, pienen elämänsä ensimmäisen kerran pääsee järveen melskaamaan niin ohan se mahtavaa! Kaulavesissä kahlattiin, mutta ihan vielä ei uimaan asti uskallettu.. Tai mistä sitä tietää josko pikku varvas ei ihan pohjaan asti ylettänykkään..? ;)

Vaikka mökillä kulutettiin virtaa monta patterillista, se ei reeneissä näkynyt. Valssit ja muut hienon kuuloset jutut meni suht putkeen ja hirmukeinuunkin juostiin vauhilla! :D Vakaasti uskon, että kun ite opin kaikki niksit ja kuviot, niin Touho on paras! ;D Se on vaan niin hemmetin vaikia tajuta Marikan pikku pään sisällä, että koira menee just sinne minne tissit näyttää eikä vaikka niinku käsi ohjastaa?! Rintamasuunta, rintamasuunta Marika, Touho menee just sinne mihin sun RINTAMAsuunta osoittaa, oo tarkkana. Sanni huutaa. No, se onki tuo Touho mies ja kun minä vielä tämän asian sisäistän niin voi että me varmaan ollaan hyviä! ;) Ehkä myös siksi että meillä on maailman paras opettaja!

Voi se kyllä olla, että nyt uni maittaa pojalle. Tuolla se keittiön pöyvän alla vettää sikkeitä tassut taivasta kohden häntä heiluen ja ilmeisen makeita unia näkien. Onkohan nuo hyvät unet keinusta, uinnista vai siitä kun sai kieriskellä mökki rannalla järven raikkaana silimät ja korvat täyteen hiekkaa..hmm..hihhih.. :O)

Lauantaina Lucen todistuksen jaon jälkeen lähetään takasin mökille ja huomenna jos sitä vappisvuorolla kävis vähän reenaan muutamia ohjauskuvioita..ihan vähän vaan ;)

Marika