Viiliää..Siis lämpötila parinkymmenen asteen tietämillä niin kyllähän sae äkkinäistä palelee ;)

Meillä on ollu oikein mukavat viime päivät. Ollaan reenattu, uitu ja harjoiteltu näyttelyhommia. Kovasti seistään seisomisesta päästyämme, Touhollaku on vähän liian verissä tuo sammakkona makkoileminen ja näyttelyssä pitäis seistä kuin tatti. No nyt me harjoitellaan kovasti ja kyllähän tuo näyttää että tulostakin jo syntyy. Sitten on ne hampaat, Touhua niin tympii antaa kattoa niitä että. Mutta sinnillä me mennään ja Sannin mielestä oltiin jo edistyttykin hienosti. Tiiä häntä sitte ;)
Onneksi on kuukausi aikaa harjotella, hyvä tästä tulee..toivottavasti :D

Ollaan käyty uimassa melkeenpä kerran päivässä. Touhoo edistyy kerta kerralta aivan silmissä! On uinut jo ilman pelastusliivejäkin ja hakee hienosti uutta keltaista vesilelua järvenselältä ;)

Agi -reenit menevät vanhaa tuttua rataansa, ihan ookoosti. Itellä pitäis saaha harjoitusta suhteessa enemmän kuin Touholla, mutta minkäs teet kun ei oo kuin yksi reenikaveri ;) Heinäkuussa aloitetaan PK -Jälki ja innolla odotan, löytyykö tästä meille nyt uusi mukava mukaansa tempaava harrastus Agin rinnalle syksyksi, kun ilmat viilenee ja ei tarkene enää uija. Oon kyllä niiiiin onnesta ymmyrkäisenä kun mulla on nuin ihana reenikaveri kuin Touho, vaikka se välillä onkin aivan riiviöpenikka XD

Äsken me harjoiteltiin vähän ohjauskuvioita omalla pihalla kukkalaatikoiden ja haravanvarsien avustuksella. Onhan se varmaan nävös tuommosilla vehkeillä nuo meijän reenit, mutta ei voi mittään XD Touho oli taas huippu ja toimintavalmiina kuin partiopoika :) Mikkokaan ei väittänyt yhtään vastaan kun pyysin että ostettais Touholle pari ihan oikiaa agility-estettä meidän pihalle. Aijemmin se vissiin oli vähän sitä mieltä että se ois hifistelyä tai jotain XD

Ai niin viime sunnuntaina käytiin eka kerran myös haukkiksen kentällä harjoittelemassa. Meni ihan jees, vaikka tietysti siellä oli alkamassa jotku SM-tason harkat siinä heti kohta ja tyypit katteli meijän menua vähän niinku että.... niin... aivan samakait se on mitä ne aatteli, mehän ollaan vasta tulevia agility-tähtiä ja ihan mukavia ihmisiähän nuo kuiten oli. Anto meijän harjoitella samalla kun ite rakensivat rattaa :)

Tänään käytiin Mikon ja lasten kanssa Oulu -laivalla seilaamassa ja Touhottaja levähteli kotosalla muutaman tunnin. Ihan hyvää slle tekee välillä vähän elpastakkin. Meillä kaksjalkasilla oli oikein mukava reissu, eikä kastuttukaan vaikka välillä näytti vähän pahalta :)

Huomenna lähdetään kattoon Haukiputaalle ryhmänäyttelyä. Katellaan vähän mallia miten siellä kehässä pittää olla ja samalla tavataan Napos-Kennellin Eila, joka ystävällisesti lupasi trimmata Touhon Oulun näyttelyyn. Näyttelyn jälkeen lähdetään Haukkikselle Pumi -tapaamiseen, johon on ilmoittautunut peräti kaksi pumitusta, Kemistä asti!

Makia homma, tulossa on siis jännittävä päivä :O)